Alergeny
Szanowni Państwo, wszystkie podane w tabeli alergeny zostały opracowane na podstawie informacji podanych przez producentów. W trosce o Państwa bezpieczeństwo, pragniemy jednak zwrócić uwagę, że ze względu fakt, że nasze produkty przygotowywane są na miejscu, używamy w naszej kuchni składników takich jak: gluten (zboża i pochodne), laktoza (produkty mleczne), soja (produkty sojowe i pochodne), sezam (i pochodne), jaja (i pochodne), ryby, skorupiaki, mięczaki, orzechy, orzechy ziemne, migdały, seler, gorczyca, łubin, lub zawierające siarczany, to we wszystkich naszych daniach mogą znajdować się wymienione alergeny.Niniejszy wykaz zawiera informacje o wszystkich produktach, które są lub mogą być sprzedawane w ramach restauracji. Informujemy, że niektóre pozycje mogą być niedostępne w tej placówce lub w danym dniu. Podane informacje odpowiadają stanowi na dzień opracowania (Lipiec 2018), mogą zostać zmienione w każdym czasie lub ulec zmianie na skutek wprowadzenia zmian w recepturach lub używanych surowcach. Poniższy wykaz nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 i nast. Kodeksu cywilnego, a jedynie informacje dot. alergenów i możliwości ich występowania w potrawach. O ofertę prosimy każdorazowo pytać obsługę lokalu.